Totaal aantal pageviews

vrijdag 30 maart 2012

Wat heb ik gedaan??


Vorige week vogel huisje gekocht was met korting en gelijk maar opgehangen. Gelijk al 2 koolmeesjes naar binnen loeren en weer weg. Niet meer gezien, ik het huisje er af gehaald. En wat zag ik toen, mos in het huisje, en geknabbeld aan het huisje foto wat onscherp.Volgens mij is het gaatje wat te klein. Maar weer snel terug gehangen, vier en een halve centimeter moet het gaatje zijn.Dit heb ik ergens opgevangen. Is kleiner.Van de week maar aan mannetje vragen om het gaatje wat groter te maken.

En deze gebreid voor Pasen voor mijn dochter, nu nog eentje maken voor haar.Voor hun Paasontbijtje staat toch gezellig op hun tafel. Nu staat hij nog op mijn moeders eierdopje. Die komen altijd met Pasen op tafel bij mij. Even poetsen van te voren en ja ze mogen dan niet ontbreken. Leuke herinneringen zijn dit. En er naast staat mijn oude eierdopje hier heb ik er ook zes van.

Ja ja jullie zien het goed ik ben al zover met juffrouw haas, nu haar koppie nog. Dit komt het weekend aan de buurt.Ja het word een zij ze krijgt een mooi truitje ook nog aan. Vaak moeten terug steken want dan was ik niet tevreden. Maar geen probleem vond ik dit, want zij moet mooi worden.

Ja jullie denken natuurlijk waar blijft ze nu met haar tafelkleed, gaat ze weer niet verder.

Maar ik ben wezen fietsen vorige week met mijn mannetje hij had vrijdag vrij genomen. En wij samen fietsen. Vorig jaar voor het laatst enkele keren gefietst. Jullie weten al wat er komt. Op de terug weg ben ik met fiets op het gras vlak bij huis terecht gekomen. Daar ging ik met fiets over de grond.
Nou dat heb ik geweten. Niet gelijk voelde ik van alles,maar stond te trillen op mijn benen, mijn man kwam terug fietsen wat doe je nou. Ja dat weet ik ook niet hij mij overeind helpen,ik kon niet meer omhoog komen. Paar dagen later kreeg ik last van mijn enkel en benen stijf. Overal blauwe plekken.
Enkelband gekocht dit hielp met lopen.

Gelukkig niks gebroken niet meer gefietst maar binnen kort weer wel hoor, toch blijven fietsen anders word ik stijf. Doe alles met de auto, maar nu toch maar wat vaker op de fiets, is gezonder !!

Vandaar niet meer aan het tafelkleed verder gegaan, want dan moet ik over de grond met de verschillende lagen aan de gang en dit lukte echt niet.

Na de Pasen maar weer verder hier aan. Het is nu toch geen weer om buiten te zitten.

Zo dit waren mijn beslommeringen en handwerken.

Word vervolgd!Dit is een Give Away van Home made Home
Liefs José

16 opmerkingen:

 1. Ha Jose, Al weer lekker bezig ondanks de blauwe plekken. Jose ik heb hier een boekje van de Vogelbescherming en daar staat alles in..ik zal het even scannen en door sturen. Het is voor iedere vogel anders maar voor een koolmeesje 3.2 groetjes Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh oh ook een gevallen meisje, ben ik niet de enige! LOL! Ja mijn onderbeen is ook nog stijf en dat na ruim 4 weken, maar heb van de week ook weer gefietst, voor het eerst in twee jaar!
  Maar je hazenmeisje wordt schattig en wat zijn sommige dingen toch dierbaar hè, ik ben weg van dat dopje!
  Ik heb geen idee hoe groot het gaatje bij ons is, hoop alleen dat er dit jaar weer vogeltjes in komen!
  Fijn weekend,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ook vogelhuisjes, bij één werd ook het gat groter gemaakt door een merel.
  Nu hebben we er een stukje trespa(heel hard materiaal, géén gat in te krijgen voor de verkeerde vogel) voorgezet met het juiste gat voor de pimpelmees.
  Hij/zij is even wezen kijken maar nu ook nog vertrokken,ik denk dat het nog te vroeg is voor ze nestelen.
  Fijn week-end, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam je naam bij Lida op haar blog tegen bij het verhaal over slaapapneu, heb ik ook, je vertelde over een apparaatje in de neus? waar koop ik die?
  groet Diny.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooooh ik heb ook al staan kwijlen bij die huisjes, maar ja mijn grachtenpandje is bezet en 2 huisjes op het balkon is wat veel.
  Leuk je paashaasje, ik wacht op het poppenbreiboek van ze, lijkt me zo ontzettend leuk om voor de kleinkinderen die poppen te breien.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Och Joseetje toch, wat maak je me toch, hopelijk gaat het weer een beetje.
  En juffrouw haas wordt leuk...!!!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. José wat ben ben je naar terechtgekomen. Ja, dat gaat vaak later pas pijn doen. Mooi vogelhuis daar komen vast snel bewoners in. Je paashaasmeisje schiet al aardig op en de eierwarmer is ook een schatje.
  Fijn weekend, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig vogelhuisje!! Ik kan mij voorstellen dat hij meteen verhuurt is,..
  :O)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een schrik, dat vallen! gelukkig dat je er met wat blauwe plekken en stijfheid vanaf gekomen bent.
  wij hebben in de tuin een heel mooi vogelhuisje hangen maar de vogels komen alleen maar nieuwsgierig kijken, geen enkele vogel wil erin wonen.
  wat een gezellig paasdingen ben je aan het maken! dat wordt een mooi feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk die vogel huisjes ik heb er ook een hangen ze zijn al verschillende keren komen kijken maar of hij ook bewoond is weet ik niet.
  Wat vervelend voor je dat je gevallen bent, hopelijk gaat het weer wat beter.
  Ben benieuwd hoe de haas gaat worden.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Brrr, wat ben je akelig gevallen.Hoop dat je met het weekend weer een beetje bijgekomen bent.
  Het gaatje van het vogelhuis???? Niets aan doen.'t Ruikt waarschijnlijk nog een beetje nieuw. Toch hebben ze al een begin met mos gemaakt.Leuk wordt juffrouw Haas. Ik ben vanmiddag met een haasje begonnen.
  Beterschap en lieve groetjes, Marianne K.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. He,wat vervelend die val van je fiets! Gelukkig niets gebroken...maar je haasje wordt mooi!
  Wie weet is ze nog op tijd voor de Pasen...;-)
  Ik ben nog niet begonnen,nog steeds aan het doorpitten....Beterschap Jose!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ai, wat een lelijke smak heb je gemaakt! Dat is echt schrikken. Ik hoop dat het nu weer beter met je gaat zodat ik je 14 april in Nijkerk zie!

  Schattig is het gebreide eiermutsje en juf Haas vordert spoedig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Woh Jose,
  Gaat het al weer wat beter met je? Ben je inmiddels al paars en groen/geel geworden?
  Wat een enige paashaas zie ik. Leuk hoor en je vogelhuisje is ook erg leuk. Ik ben dol op vogelhuisjes.
  Ik wilde je het pdf-je sturen, maar volgens mij heb ik je mailadres niet en kan hem ook niet op jouw blog vinden. Ik heb wel meerdere josé's in mijn mailbestand, maar weet niet of die van jou er bij zit. Kun je me mailen (wieke@4ourdream.nl). Fijne paasdagen, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hield de handen van de gezondheid

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dames het gaat goed nu hoor, ik ben in Nijkerk en zie jullie daar.


  Liefs José

  BeantwoordenVerwijderen