Totaal aantal pageviews

maandag 13 augustus 2012

Aan de Haak en Brei heerlijk

Hier de rode en blauwe kleur, ik kon niet kiezen. Dan maar allebei. Van alles 1bol nodig alleen van de Lana Lux 2bolletjes nodig. En een heel makkelijk patroon. 2 pennen steeds herhalen dan krijg je dit patroon ongelooflijk eigenlijk. Ik ben wel steeds aan het tellen een twee drie en zo voorts. Je aandacht moet er wel bij blijven dan gaat het heel snel.Ik brei ze een beetje gelijk op.

Heb ik met de vorige ook gedaan.
Ja en wat ben ik hier aan het doen, weer haken is zo verslavend. Ik zag dit boek bestellen bij mijn site jullie weten wel welken. Was nog niet leverbaar, even op moeten wachten. En ja toen kwam hij binnen vreselijk ik weet het. Met alles te gelijk bezig, zo ben ik nou een maal.

Maar je ziet dit groeien onder je handen heerlijk. En als wij nou mooi weer houden lekker buiten.

En van het weekend naar ROERMOND naar DE NAALD EN DRAAD dag. Heerlijk in de trein, wat haakwerk mee, hoef ik niet bij na te denken gaat van zelf. Ja altijd die handjes laten wapperen als wij zitten. Heel veel bij de TV sport zitten doen. Lampje op mijn werk en gaan.
 FILATI Home is zo'n mooi boek en niet duur. Ik had het vorige nummer uit geleend aan mijn schoonmoeder die houd hier ook zo van. En zij had deze, ik mijn boek handel gevraagd. Maar die kon er niet meer aan komen. Was ik een dagje bij haar en waren boodschappen doen even naar binnen,warempel ze hadden er nog een. Wat kun je dan blij zijn, staan zo'n enige dingen in. Voor de toekomst wat uit maken.
En hier een lief cadeautje van mijn schoonzus uit Frankrijk mee genomen voor mij met hartjes weer zo'n mooie nieuwe die ik nog niet kende. Wat is er toch veel moois op handwerk gebied te koop.
Wij ik zeker niet hoef mij nooit  te vervelen heerlijk toch. Dit ken ik ook niet vervelen gelukkig maar.

Ik heb zo veel hobby's kom tijd te kort.

Lieve groetjes José

Tot de volgende keer met meer moois gemaakt hoop ik.

13 opmerkingen:

 1. José, wat leuk dat je zo bezig bent. Zelf ben ik ook aan het haken en breien. Op dit moment brei ik kleine vaatdoekjes voor de volgende baby die op komst is voor de lente.
  Leuk hoor deze post.
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat haak- en breiwerk er gezellig uit. Ook de schilderijtjes bij je kussens vind ik leuk geworden. En inderdaad, heerlijk om zo met je hobby bezig te kunnen zijn. Ik heb het even druk met gasten, maar van lieverlee begin ik toch weer iets 'handwerkerigs' aan te pakken hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. José je bent goed bezig hoor. Wat mooi die kleuren.
  Het boekje met de hartjes is ook zo mooi.
  Lieve groet en tot komend weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke dingen laat je weer zien. Ik zie je misschien in Roermond, ben er zaterdag samen met Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. José wat ben je heerlijk bezig, je breiwerken..(zo grappig dat je allebei de kleuren gewoon maakt!) worden mooi, het lijkt mij ook leuk om te doen. Je Granny's zijn ook superleuk, haken is ook heerlijk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hej José, wat een prachtig handwerk. Dat moet toch heerlijk werken zijn aan die prachtige sjaals. Die kleuren zijn zo mooi bij elkaar. Het haakwerk is ook zo mooi. Je schoonzus weet precies waar je van houdt.
  Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige sjaal ben je aan het breien en zo mooi van kleur, je granny's zien er ook al zo mooi uit.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooooh José wat een prachtige shawls!!! Het lijkt me heerlijk afwisseld breien met die verschillende kleuren en garens. ik ben verliefd op de kleuren van je granny's en wat een heerlijke boeken heb je allemaal gekocht! Echt genieten voor jou, vandaag wordt het flink warm begrijp ik van de weermensen, jij kunt lekker buiten handwerken, veel plezier en liefs van mij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig breiwerk!!! echt heel mooi! en ja ...haken...ik ken het...écht verslavend hé maar oh zo leuk! Geniet maar lekker van je hobby's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie sjaals. Het is dan ook weer een mooi boekje van Lana Grossa en de kleurtjes die je hebt uitgezocht...prachtig!
  Geniet er maar lekker van, groetjes, Noor
  ps. ik ben vrijdag in Roermond!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig breiwerk José! Ja, we hebben allemaal chronisch tijdgebrek hè?! Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige shawls Jose,wat schiet je al op!
  Lijkt me ook een leuk boekje,neem je het morgen mee?
  Liefs,Marianne

  BeantwoordenVerwijderen