Totaal aantal pageviews

dinsdag 20 november 2012

Muts en Sjaal-kol en Kerst...

                                     Alvast in huis en voor jaren kan ik hier plezier van hebben


Ik was al een heel lang weg van deze boom. Ik hoop dat mijn geborduurde sokken ooit af komen.Zou hier enig aan hangen.
Toch maar overstag gegaan, en dan deze kerstballen enig. Daughter --Mother --Grandma,niet lang over na hoeven denken.

Ja de verleiding is groot met al het moois bij IKEA Kerst.
Onderzetters en Placemats 0,99 euro cent nu in de aanbieding. Ik had wat terug gebracht  en voor dit geld leuke andere spulletjes gekocht voor de feestdagen en voor cadeautjes. Zo,n leuke afdeling voor kerst nu daar.
Leuke rood gebreide harten kijk maar in de boom. Servetten en kaarsen glazen van alles. Het was genieten daar.


 Kijk eens op een rondbreinaald in twee dagen deze leuke muts gebreid, en lekker warm laat de kou maar komen. En uit dit blad komt de muts, de sjaal brei ik er ook nog bij in twee kleuren. De muts voor nog geen 8 euro. Is toch helemaal super.
 En deze Sjaal kol word tegen elkaar aan genaaid dan kan ik hem twee of drie keer om doen op de Handwerkbeurs in Rotterdam in de aanbieding bij Lupineke gekocht. Die stond daar een vriendin te helpen. Was zo leuk haar weer te zien enig.En lekker zacht materiaal. Was een super advies van  jou. Nu achteraf had ik veel meer kleurtjes moeten kopen. Ja daar kom je altijd later achter. Ik zal dit materiaal in de gaten houden. Wie weet waar ik het weer zie, volgend jaar misschien.
 En dan deze Lace rondbrei naalden heerlijk een cadeautje alvast vooruit van mijn man super lief. Nu nooit meer tobben dat ik de maat niet heb. En fijn voor je schouder.

En dan deze THEEDOEK gekocht bij IKORNIQUILT Marianne. Ik was begonnen even voor dat mijn schoonmoeder en schoonzus een dagje kwamen is altijd zo gezellig. En waarom wij houden van ze zelfde hobby. Ik had er dus twee bij Marianne mee laten brengen via via een dag later toen wij naar de beurs waren geweest. Want Lies vertelde is zo af geborduurd, nou dan maar doen.En mijn schoonzus zag ze en was er weg van. Hup een door verkocht aan haar. Paar dagen later kwam ik bij haar op de verjaardag had ze hem al af geborduurd. Nou jullie begrijpen dat ik moet opschieten anders is hij niet op tijd klaar. En zo stimuleren wij elkaar. Zij had de muts ook eerder klaar als ik. Zij heeft de lichte kleur gekozen. Is zo leuk om dit samen te doen.

Iedereen een fijne tijd tot de volgende keer José12 opmerkingen:

 1. Wat een schattige ballen,.. Ben ook aan het breien aan een colsjaal,... Het weekendje weg zag ik ze zoveel bij de dames,... leuk!! Ga snel weer breien,..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet niet waar ik moet beginnen, zoveel laat je zien. In ieder geval een super mooie standaard met prachtige kerstballen.
  De mutsen en sjaals zien er ook zeer mooi uit.
  Lieve groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enige 'boom' José, daar kan je heel wat in hangen. Die ballen vind ik leuk, heel bijzonder! En al je breiwerk. Ik bewonder jullie breisters hoor, ben het zelf absoluut niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Josee, wat heb je weer prachtige dingen op je blog staan!! Leuk om te lezen dat de kol zo goed gelukt is!! Het was ook heel leuk om je weer te zien ;)! Wie weet tot gauw op een volgend leuk evenement! Lieve groet Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooooooooooooh ben jij in mijn winkel geweest, ik kan daar ook zo genieten.
  Wat een leuke boom, ballen enz. echt genieten.
  Het borduurtje ken ik (nog) niet, het heeft een hoog hebbe gehalte.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He José, wat een leuke en gezellige dingen laat je allaemaal zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thuis zitten heeft toch ook zo zn voordelen... er komt nog eens wat gereed...leuk hoor... die ballen moeten eigenlijk mee naar SPANJE (Moeder en dochter) groetjes LIES

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja die kolsjaal ziet er idd heel mooi uit, mooie kleur! en leuk je boom met al die leuke KerstIkeaspulletjes..ook maar eens langs gaan! groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke spulletjes laat je toch weer zien....die kol sjaal lijkt mij ook wel leuk om te maken..( ik heb de smaak te pakken na de poncho)..het borduurtje ook zo leuk...en nu met Sint en Kerst in aantocht.zie ik weer veel te veel mooi's...
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave boom en wat een leuke dingen laat je allemaal zien! Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hej José, wat een leuke boom en ballen. Die rode accessoires zijn ook zo leuk. Mooi garen kocht je bij Lupineke en die theedoek vind ik ook zo mooi. Wat een fijne set rondbreinaalden heb je gekregen.
  Fijne week, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha José wat laat je weer veel moois zien, ik heb ook zo'n standaard, hij staat ook al het hele jaar te pronken voor mijn raam, leuk om mooie kleine spulletjes aan te hangen. De mutsen en theedoek zijn ook enig, leuk hoor om samen te handwerken.
  Warme groet, Noor

  BeantwoordenVerwijderen