Totaal aantal pageviews

zondag 17 maart 2013

HIER IS DE OPLOSSING !!

 Ik had dit nog nooit gezien. Alleen rollade touw, en die gebruik ik nu ook voor de bandjes om de potjes heen vast te binden.
 Maar vond dit zo'n leuke oplossing en snel los als je ze ergens om heen bind.Je schuift het bandje door het andere bolletje met spleetje dit hadden verschillende al gezien maar dachten dat dit voor breinaalden was.Jullie dachten natuurlijk niet dat ik wat voor koken hier zou laten zien Hi hi.

Ik was er weg van ik hou wel van die nieuwe snufjes, ja ik zag dit bij een gereedschap en huishoudelijke zaak in Spanje.Nu snuffel ik graag, en ben gek op deze dingen. vooral al het maar een paar euro kost.
 En hier zien jullie de harten knoopjes zitten er aan twee, en bij de noten moeten ze er nog aan gezet worden. Maar van de week gaan wij met een stel naar Huizen donderdag.
STEEKJES EN KRUISJES daar verkopen zij deze hartjes.Ik hoop dat ze er nog zijn,dit wilde wij al een hele tijd maar het kwam er maar niet van van wegen het weer ook.Dus als er meer zijn die hier naar toe gaan, dan zien jullie ons s'morgens daar.
En deze twee bladen als ik ze in Spanje daar kan vinden, gaan altijd mee naar huis. Ik hoop dat ik ze de volgende keer ook weer zie. Want in de volgende staat ook weer wat leuks, waar ik wel zin in heb om te maken.
Allemaal leuke borduurpatroontjes, te veel om op te noemen en te maken. Ik wilde wel een abonnement maar dit is niet te doen naar Nederland LABORES ANNA. Komen jullie hem hier tegen is mogelijk bij HET ZWARTE SCHAAP in DIRKSLAND misschien die heeft wel eens Spaanse en Franse bladen dacht ik, ik kan mij vergissen maar ik dacht dat ik ze daar wel eens gezien had. Kijk hem in en je bent verkocht. Dan willen jullie hem kopen. Is wel een duurdere prijs is logies moet helemaal daar vandaan komen.

Liefs José

13 opmerkingen:

 1. Oh José, wat een enige oplossing die zelfbindertjes voor etenswaren. Inderdaad kende ik ze alleen maar van de gereedschapswinkels. Ontzettend leuk zijn jouw geborduurde bandjes. Een heel gezellige dag in Huizen (mochten ze geen hartjes-knoopjes hebben moet je eens kijken bij Atelier Hartendief)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je een rollade ofzo iets braad kan dat dan gewoon mee braden ?? afwassen en later opnieuw gebruiken ?? L.H>

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig José, had dit nooit bedacht!
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja L.H. als je de tweede foto aan klikt.Kan je op de foto zien hoe hoog de temperatuur kan zijn en hoe koud. Ik vond dit super handig, voor van alles.
  Kan in afwas machine super.

  Monica ik ben gaan kijken op de site die jij doorgaf. Maar deze hartjes zijn anders en heel duur en dit is niet de bedoeling. Moet leuk blijven natuurlijk.

  Maar bedankt voor je lieve tip.Ze hebben beeldige knoopjes.

  Maar een paar cent vind ik beter hier voor. Dan blijf ik zoeken had ze al ergens voor 6 cent gezien dan blijft het leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die snelbinders en wat heb je leuke bandjes geborduurd!
  Veel plezier donderdag in Huizen.
  Liefs en fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handige hulpjes! Mooie bandjes heb je geborduurd.
  Warme groet, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé, nieuwe berichtjes.
  Mooie borduurtjes, leuke knoopjes.
  Je haakwerk vind ik heel mooi. Weet je nog dat je mij via de mail hebt leren haken. DE pannenlappenhype van een paar jaar geleden.
  Ik heb de pannenlappen nog steeds!!
  Kun je geen abonnement op het tijdschrift nemen en dan in Spanje laten bezorgen?
  Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die zijn handig, had ik nooit geraden.
  Mooie bandjes heb je weer gemaakt.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi José, via via kom ik hier op je blog terecht, ik ga je volgen hoor :)
  fijne avond, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou Jode, dat zijn handige draadjes om vlees bij elkaar te binden! Steek jij onze ogen effe uit met je mooie borduurbladen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hej José, ik kom er nu achter, dat ik je vorige blog gemist heb. Prachtig haakwerk, zulke mooie kleurencombinatie.
  Ik maak zelf geen rollade, maar als je het zelf maakt is het natuurlijk handig.
  Mooi zijn de bandjes en leuk met die knoopjes.
  Fijne week,lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Willy ik maak ook geen rollade. Maar voor zoveel andere dingen kan dit gebruikt worden. Kijk maar eens op de site van TESCOMA wat ze nog meer verkopen.Handige hulpjes in huis.

  BeantwoordenVerwijderen