Totaal aantal pageviews

zondag 20 oktober 2013

Eindelijk !!Ja eindelijk hier weer wat laten horen.Ik heb een tik ik weet het.Zo ook bij deze sjaal vaak in tweevoud. Omdat ik verschillende kleuren leuk vind. Deze is wat moeilijker voor je handen,de kraaltjes over een dun draadje waar je de katoen doorheen vouwt. Het begin een klein stukje dubbel vouwen en dan de kraaltjes er overheen halen en dan uitrekenen hoeveel en die allemaal eroverheen schuiven.
Valt niet mee je vingertoppen kunnen zeer doen, maar dat had ik er voor over. De katoen gebruikt uit het patroon. Maar kan natuurlijk ook met je eigen keuzen. Is heerlijk om te doen en de blauwe is klaar.
Hij bestaat uit twee delen, en dit is omdat het patroon golvend loopt. De dat moet het natuurlijk zijn aan twee kanten.
 De blauwe met zilver kleur kraaltjes. En de beige met rode glans kralen. Het is een leuke omslag doek geworden. Niet als sjaal is niet prettig met de kraaltjes.
Ik was gelijk verliefd toen ik dit zag ik het blad. Al even mee bezig maar flink aan gewerkt in de vakantie.

Nou  jullie begrijpen dat ik hier heerlijk gezeten heb in de schaduw dan wel.  En heerlijke temperatuur niet te warm daar hou ik wel van.
Binnenkort laat ik zien waar ik van de week geweest ben.
En druk op mijn hobby kamer met veranderingen bezig.
En hier nog een hoop bij te werken, dochter lief maar eens lief aan kijken of zij mij hier mee wilt helpen oen die ik ben.Een hoop weg jammer.Nog een hoop te leren.
Groetjes José

2 opmerkingen:

 1. Hej José, fijn dat je er weer bent. Je hebt op een heerlijke plek vertoefd, wat een uitzicht. Daar kun je heel wat uurtjes handwerken. Mooie sjaals heb je er dan ook gemaakt.
  Fijne week, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Joosje ik ben blij dat je weer terug bent.Mooie sjaals heb je gemaakt.Het wordt tijd dat we elkaar weer eens zien
  Dikke kus
  Erna x

  BeantwoordenVerwijderen