Totaal aantal pageviews

zondag 3 november 2013

Cadeautjes en patronen.

 Simply Breien 5 / 2013  is een enig blad. Nog in de winkel te koop.
.
 Deze roze sjaal daar was ik weg van, maar nu klopt het patroon niet. Vandaar dat ik er niet uit kwam. En ik dit jullie wil laten weten hier, voor als jullie dit blad ook hebben gekocht.
Bij STITCHEE in OUD BEIJERLAND kwam ik hier achter. Erika heeft mij het nieuwe verbeterde patroon door gemaild. Waar ik heel blij mee ben, met dit weer een lekker werkje op de bank. Wie weet.
En dan de nieuwe  FILATTI  HOME  ook een mooi blad met leuke patronen. Ik zie er weer leuke dingen in staan.Ik hou het altijd in  de gaten wanneer de nieuwe binnen komt. Zo gezellig om in te bladeren heerlijk. Je kan natuurlijk alle merken materiaal hier voor gebruiken met de zelfde dikte wol natuurlijk. Leuke gezellige dingen voor dit weer.Prachtige winterse werkjes.
 Kijk eens wat een lief cadeautje van mijn schoonzus. Zo handig voor op reis.
 Kijk maar in het grote doosje past een klein schaartje, het kleine doosje  is voor naald-jes en klein spul.Met een magneet op de bodem vallen ze er niet uit.
Geweldig heel handig.Super voor op reis in de koffer ook.Ik ben er heel blij mee.
 En dan wat er onder ligt is door mijn schoonmoeder gemaakt.Een Super tasje voor van alles met magneet-je sluitend.
Hier heeft ze een bloemenmagneet voor gebruikt,die voor corsage gebruikt worden.Ik heb ze ook nog bewaard. Zo zie je alles moet je bewaren. Het was wel een werk vertelde ze moest even puzzelen.
Het kleine mapje voor iets kleins. Zo lief gemaakt. Ik had haar Japanse stofjes,die ik nog had liggen gegeven. Voor wat anders waar ze mee bezig was.En ja 89 jaar en nog zo heerlijk bezig super toch.
Heeft ze deze 2 voor mij gemaakt. Zo lief. Ik heb het al aan verschillende laten zien, zo trots ben ik er op.

Tot de volgende keer José

6 opmerkingen:

 1. Oh José, wat ben jij een bofkont met zo veel leuke cadeautjes, en wat handig met magneetjes en magneetsluitingen. Het ziet er allemal super mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lieve cadeautjes en gelukkig dat je nu het goede patroon hebt.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief die cadeautjes en heel bijzonder dat je schoonmoeder van 89 dat nog voor jou kan maken!!!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn er veel mooie handwerkbladen José, inspiratie genoeg. Het tasje van je schoonmoeder vind ik erg mooi. Fijn dat ze nog graag creatief bezig is. Leuke opbergblikjes voor je schoonzus, mooie motiefjes staan erop. Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij bent lekker verwend José! en wat leuk dat je moeder dat mapje gemaakt heeft. Knap hoor op zo'n leeftijd. Meestal kunnen ze het niet meer zien of kunnen de handen het niet meer. Geef ze maar een compliment!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief van je schoonmoeder Jose!En jij bent weer iets moois aan het breien...welke kleur gebruik je?
  lieve groet,Marianne

  BeantwoordenVerwijderen