Totaal aantal pageviews

donderdag 22 maart 2012

EINDELIJK AAN BEGONNEN!!


Dit wilde ik jaren geleden al maken. Ik had dit na een nachtje in Limburg te hebben geslapen met de meiden met Tammy gingen daar naar een tentoonstelling en Museum  vlak bij en in Roermond. In het huisje in de keuken lag dit op tafel ik was er helemaal weg van. Goed bekeken hoe dit was gedaan.

En kreeg van die vriendinnen oude spijkerstof. Want ja zij hadden dit ook daar gezien.
Mijn zoon bracht zijn oude broeken mee, mijn dochter een rokje en broek zo vergaarde ik een grote tas. Maar toen overleed vriendin Lina. En schoof het op. En nu aan eerbetoon aan haar. Heb ik haar broek hier in verwerkt.
Die was nog als nieuw, en iets andere stof. Maar ik heb bedacht om haar dierenprint in de rand te verwerken. Is wel groene kleur maar maakt het spannend. En een borduurwerkje van een broek van haar zit er ook in verwerkt. Een hele klus dit dikke spijkerstof. Ik heb al 5 naalden verspeeld. Ja door te trekken onder het voetje de stof vandaan. Even voetje optillen José.
Maar ik heb zo'n plezier, dat het toch lukt en nu afmaken vandaag.

De voering voor hier achter laat ik later zien als hij klaar is. Jullie weten waar ik zit vandaag en  opruimen vandaag. Want dit geeft een rommel loop het overal naar toe.


Fijne dag vandaag word mooi weer weer, Maar gisteren was het toch nog frisjes hier.


Liefs José

3 opmerkingen:

 1. Super José dat je er verder aan bent gegaan. Ik heb ook al vaker gedacht wat ga ik doen met al die spijkerstof, het is zo leuk om te verwerken. Wel voorzichtig jij hoor, met al die brekende naalden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enige quilt wordt het en met een heel bijzondere opdracht! Ja dit zal je altijd aan haar herinneren! Veel plezier met de steekjes en laat die naalden met rust!! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. José wat goed dat je bent gestart met het verwerken van je spijkerstof. Je hebt me over je plannen verteld en dat is al een tijdje terug...!
  Succes met je karwei.
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen